Snimanje videa za firme

Svedoci smo svakodnevnog unapređivanja tehnologije, a samim tim i različitih metoda vođenja marketinških kampanja. Sve su dominantniji video sadržaji, a samim tim i snimanje videa za firme.

Snimanje videa

Naša video produkcija posebnu pažnju obraća na snimanje videa. Ovom zadatku pristupamo veoma profesionalno. Za početak je potrebno da se upoznamo sa poslovanjem vašeg preduzeća, jer nije svejedno kako će izgledati video koji ćemo snimiti za vas.

Naš kreativni tim odmah počinje sa radom. Svi članovi tima iznose svoja idejna rešenja, od kojih ćemo ona najbolja uputiti vama na pregled i odobrenje. Snimanje videa može da se obavi u vašem preduzeću ili na bilo kojoj drugoj lokaciji. Neophodno je da se što bolje pripremimo, kako bi naša produkcijska kuća svoj posao završila na najbolji mogući način.

Izrada video prezentacija

Korporativni video snimci koje mi radimo izdvajaju se po svom kvalitetu, pa nema sumnje da ćete sa lakoćom skrenuti pažnju potencijalnih klijenata, ali i konkurencije. Izrada video prezentacija vrši se na vaš zahtev i po dogovoru.

Pogledajte naše reference iz ove kategorije i možda vam budu od pomoći u smislu ideja i mogućeg pristupa. Može da se napravi sve, od kvalitetnih tv reklama, do korporativnih prezentacija.

Snimanje promotivnog videa za Ministarstvo spoljnih poslova

Počeci srpske diplomatije se vežu za period srednjovekovne nemanjićke Srbije s kraja 12. i početka 13. veka. Veliki župan Stefan Nemanja, slanjem svog izaslanika 1188. godine u Nirnberg, koja je tada bila prestonica Svetog rimskog carstva , poslao je , kako se sada smatra, prvu srpsku diplomatsku misiju. Ova misija je urodila plodom jer su...

Pančevo, kratka video prezentacija grada na sajmu Expo Real 2018 u Minhenu