Profesionalno fotografisanje

Ako vam je potrebno profesionalno fotografisanje, bez obzira na to da li ste u Beogradu ili Novom Sadu, naši fotografi mogu da pokriju vaš događaj.

Usluge profesionalnog fotografa

Ne može baš sve da se slika telefonom. Ako želite da na kvalitetan način ovekovečite svoje venčanje, krštenje ili neki drugi događaj naš profesionalni fotograf vam stoji na usluzi. Dostupni smo vam za slikanje u Beogradu, Novom Sadu ili u bilo kom drugom gradu Srbije.

Mi nismo foto video studio. Mi smo prosto ekipa iskusnih fotografa sa velikim iskustvom i raspoloženi smo da za vas obavimo profesionalno fotografisanje. Sve po dogovoru i onako kako to vama odgovara.

Profi slike za vas ili vaše preduzeće

S obzirom na to da nismo klasični fotografi i da se ne bavimo striktno izradom slika, pošto je naša usluga mnogo kompleksnija, ono što od nas možete očekivati jesu pažljivo izrađene profesionalne slike koje možete dobiti i u digitalnom formatu.

Prema tome, ako vas zanima iznajmljivanje fotografa, cena ove usluge ne može da se posmatra van konteksta drugih naših usluga, kao što su snimanje venčanja i svadbi, ili snimanje iz vazduha, itd. Od nas ćete u svakom slučaju dobiti profi slike, ali vas molimo da obratite pažnju i na druge naše usluge.