Snimanje muzičkih spotova

AKCIJA! Snimanje spotova već od 600 evra!

Primer muzičkog spota po akcijskoj ceni:

U setu različitih produkcijskih delatnosti kojima se bavimo, snimanje muzičkih spotova stavljamo na posebno mesto. U mogućnosti smo da vam izradimo muzički spot po uzoru na velike zvezde, čije spotove možete videti na MTV-u ili VH1 kanalu.

Izrada muzičkih spotova

Snimanju muzičkih spotova pristupamo maksimalno ozbiljno. Naš kreativni tim ima veliko iskustvo i niz različitih produkcijskih projekata iza sebe.

Ako želite da radite sa nama, za početak nam se javite i recite šta vam je tačno potrebno. Dogovorićemo sastanak i na licu mesta prodiskutovati o izradi vašeg muzičkog spota.

Imamo kompletnu opremu koja je potrebna za snimanje veoma kompleksnih video spotova, uključujući kvalitetne kamere, kranove, opremu za mobilnu produkciju, dronove, itd.

Potrudićemo se da vaš muzički spot bude zaista kvalitetan, da ne odstupa od visokih standarda koje su postavile velike muzičke tv stanice poput MTV-a, VH1 ili domaćih muzičkih kanala.

Reklama – Kad Srbija zove

Reklama kao investicija   Koga reklame nisu prekinule dok su gledali omiljeni film ili seriju, dok su čekali da saznaju da li je baš „on“ glavni osumnjičeni ili pak „velika ljubav“ glavne junakinje?! I dok polako zaboravljamo šta smo u stvari gledali, na malim ekranima se smenjuju ti brzi, slatki, omamljujući sadržaji koje već sledećeg...