Snimanje dronom

Više nije dovoljno da angažujete dobrog fotografa. Sada je potrebno da ispratite trend koji se odnosi na snimanje dronom. Praćenje nijednog događaja ne može da se zamisli bez toga.

Snimanje iz vazduha

Kada je reč o fotografisanju, u toj oblasti već odavno nema nikakvih nepoznanica. Međutim, ono što se poslednjih godina pojavilo kao trend jeste snimanje iz vazduha. Sve je više zainteresovanih za ovu uslugu.

Bez obzira na vrstu događaja, snimanje dronom iz vazduha postalo je stvar obaveze. Vaše venčanje, krštenje, matura, ili bilo koji drugi događaj ne može da se zamisli bez toga. Možemo slobodno reći da je to u današnje vreme gotovo stvar obaveze.

Dronovi za snimanje

Ono što vam mi nudimo nije klasično iznajmljivanje drona. Mi vam u stvari pružamo kompletnu uslugu, zajedno sa snimanjem iz vazduha. Odmah da vam kažemo da je cena za snimanje dronom stvar dogovora, a ona zavisi od vaših potreba. Zato nam se za početak javite da čujemo šta vam je na umu, tj. kakav događaj planirate.

Dronovi za snimanje koje mi koristimo su izuzetnog kvaliteta. Ne koristimo amatersku opremu, već isključivo proverene i sertifikovane proizvode. Svaki dron za snimanje koji mi koristimo je proveren i potpuno bezbedan.

Reklama – Kad Srbija zove

Reklama kao investicija   Koga reklame nisu prekinule dok su gledali omiljeni film ili seriju, dok su čekali da saznaju da li je baš „on“ glavni osumnjičeni ili pak „velika ljubav“ glavne junakinje?! I dok polako zaboravljamo šta smo u stvari gledali, na malim ekranima se smenjuju ti brzi, slatki, omamljujući sadržaji koje već sledećeg...

Koncert Željka Samardžića uživo

 Snimanje muzičkih spotova u službi sporta Velika sportska takmičenja zahtevaju i marketing na visokom nivou. Poslednjih nekoliko decenija postoji praksa muzičkog spota čija je tema neko takmičenje. Kao primer možemo uzeti  1998. godinu, kada su velike muzičke zvezde snimale spotove za pesme koje su i danas veliki hitovi na fudbalskim terenima širom sveta. Ako...

Pančevo, kratka video prezentacija grada na sajmu Expo Real 2018 u Minhenu