Snimanje venčanja i svadbi

Ako vaše venčanje iz snova želite da ovekovečite na filmu ili u vidu fantastičnog foto albuma, dopustite da profesionalci to obave za vas.

Snimanje svadbi kamerom

Kada je reč o snimanju svadbi i venčanja, raspolažemo sa potrebnom tehnikom, kao i sa kamermanima koji su obučeni i koji poseduju veliko iskustvo za snimanje venčanja.

Naša tehnika je visoko profesionalna. Ako nas angažujete, nećemo se pojaviti sa tzv. kamerama, već sa opremom koja je po svim merilima poslednji krik tehnike. Kamere za snimanje inače koristimo za TV i video produkciju, što znači da će snimak vaše svadbe biti u skladu sa najvišim standardima. Ako vam je potrebno snimanje dronom, postoji i ta mogućnost – samo nam naglasite ako želite tu uslugu.

Radimo venčanja po svim gradovima, uključujući Novi Sad i Beograd. Kamera za snimanje je uvek spremna, samo nas kontaktirajte, ostalo je na nama.

Fotografisanje venčanja

Naš profesionalni fotograf vam stoji na usluzi! Radimo kvalitetne fotografije mladenaca i gostiju, kao i samog venčanja. Fotografisanje venčanja rade profesionalci, koji iza sebe imaju veliki broj svadbi i sličnih događaja.

Oprema koju koristimo je veoma kvalitetna, a znamo i da je koristimo na pravi način. Tako da možete očekivati da vaše fotografije po mnogo čemu budu drugačije i bolje od fotografija koje ste gledali kod svojih prijatelja.