Koncert Harisa Džinovića uz direktan TV prenos

 

U okviru manifestacije “Slatki dani u srcu Bačke“ koja je organizovana u maju 2018. godine, kao glavna zvezda večeri nastupio je poznati pevač Haris Džinović. S obzirom na to da je zainteresovanost za taj besplatan koncert bila jako velika, a nisu svi bili u mogućnosti da prisustvuju, naša ekipa se pobrinula kako bi snimcima verodostojno prenela atmosferu kao da su na koncertu prenosom uživo na lokalnoj “Q televiziji“ kao i preko internet prenosa / streama preko You Tube i Facebook kanala.

Za savršen doživljaj korišćene su tri Sony kamere visoke rezolucije, od kojih je jedna bila postavljena na stativ snimajući krupan kadar bine i publiku s leđa, druga je bila smeštena na kran snimajući sjajnu atmosferu koju je publika pravila kao i pokretne kadrove dodajući dinamiku gde je to bilo potrebno, a treću kameru je naš snimatelj koristio na bini kako bi snimao pevača i bend izbliza.

Naravno, visok kvalitet opreme ne znači puno bez profesionalne i uigrane ekipe koja je koncert radila u sastavu od tri iskusna snimatelja, dva tehničara i režisera. Ovo je bio još jedan događaj u nizu koji je naš tim odradio na zadovoljstvo organizatora. Od kako se organizuje festival „Slatki dani u srcu Bačke“, naša ekipa je snimala svaki koncert. Kvalitetom se dokazala i preporučila sebe za snimanje koncerata i narednih godina.